Sunday, December 12, 2010

alhamdulillah..result lija sem ni 3.9 tuuu...

tadaa....lija pon konvo cm korng baru2 ni...maaanttaapp weyh...haha..korng ingt korng je bley ltk gmba konvo kt fb..lija siap tarok kt blog agi...
kpd umai, nadia natasha,izzah nadilah ke, hidayati nazirah ke,nana deanna merican ke, atikah ke, sumer yg dh konvo kt klas lija tu,,,diharap agr cool,jgn muntah plak tgk gmba ni..heee
eh over xcited smpai terkluar plak air liur..haha..lek2..
pijot : ape ni,,lap2..maluu2..sumer org tgk..
lija : alamak^^..cmne bley x prasan lak ni...haha..waka waka eh eh...cover semenanyer...

pas ni cik rosmi bley la like page ni bab sumer komen bdak2 konvo aritu dier bantai like sumenyer...haha...
ok2...back to the topic...

ok berbalik kpd result lija bru2 ni...bersyukur ke hadrat ilahi ..juge ingin bertrime ksih kpd mak pak bab bg lija mkn minom sekolahkan lija selama ni...sob..sob..sdey plak...3.9 beb
kt bwh ni prove dier... copy dri email lija bru2 nie...
 lau x cukup besar lg,,sila la klik pada gmba tersebut....


haha..sebenanyer result 3.9 tu sje je nk wat gempak...haha...xder mknenyer nk dpt byk2 cmtu..edit je tu...berpeloh2 bwat bnder tu je nk dkt 1 hari...bkn x pndai gune photoshop segale..cume malas je...edit gune word doc then convert to jpeg...nk install nyer pon cm cibai je broadband tu en..ber balik kpd 3.9 tipu tu td, .lau dpt pon miracle weyyhh...
ooh miracle dtgla kpd ku...waaahhh..tp spe yg x nk rse dekan en en...jgn tipu , spe tipu dier x kan dpt dekan smpai ke tua..haha..tkot x 2..sumpahan bangang dari puteri molek lija..kekeke..

rse2 ader x org giler nk tayang result cm ni??? bongkak diri btol..haha..result lija xder la nk tayang cm ni...sikit jew pon...haha..ble result sikit cmni la gayenyer..pstu ble org tnyer result lmbt je jwbnyer...xpon bwat2 x dgr ke...bwat2 ader hal ke, like haa???sori la x dgr u tnyer pe td...key la mak i pnggil la..ader keje...sok2 la kte bork2 lg....(sblom ni kt fb punyerla kate boring xder keje,tetibe result kuar byk plak kejenyer...) ataupon chat inbox hangat borak2 ,pstu bile tnyer result boley lak broadband ter lembap, ter offline tros...atau sminggu offline kt chat inbox tu...hahaha..lija x cmni...wink..


eley..lija kau pon same la..ngee..lija x pe...sbenanyer bkn pe..malu la kwn lg up dri kite en...time tu yg rase nk bwat novel "JANGAN TANYA RESULT SAYA".haha..xpon bwat note byk2 "jgn tnyer result saya" pstu tmpal kt badan2 kucing ke haha...so bile kucing tu berjalan sumer  org boley bace...

sebenanyer post kali ni nk ckp lija ader x puas ati ngan sorng ni...same2 jwb exam..hoi susah giler soalan tadi..turned out he/ she get the best result...what the*&^$%#@...

SELALUNYER,,,,mase jwb exam....wey susah nyer soalan ni...mati aku
abes exam.."how was the paper"   "susah giler,aku x tau ape aku ngarot td..merepek je aku jawab td"
"asal aku tgk paper org laen je penoh bderet jwpan dorng"  "aku maen tulis je,,ko msti terer en"  hish tkot la peper ni repeat..

n when the result came out
 weh terer giler result ko weh...aritu kate x ley bwat...dekan plak...

lija bengang btol org cmni..cm nk sepak jew...kite ni kawaaan..lau susah ckp susah,lau senang ckp je la boley bwat...nk tipu2 segale pe hal...kite blaja pon same2...xkan kau nk berjaye sorng2..lau ko nk bjaye sorng2 sgt ..ok ..g la blaja sorng2...idop sorng2...

meses td ditujukan kpd...tet..rahsia...
k la..mood x bes dh...nk mkn laaaa...see u olls nexx post..bye..
sorry sbb mood swing...love u ollzz..mmuuaahhh....^__^







9 comments:

  1. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahah , tipu dosa mati seksa masuk melaka , hahaahaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. apsal aku tak pernah tnya soalan begitu lepas jawab exam?soalan yang biasanya ditanya lepas jawab exam ialah "malam nie nak karok katne?" takpun "nak men futsal tak malam nie?" hahahaha

    ReplyDelete
  3. itu sbb dh terer sgt...haha..
    xpon sebenanyer x ley jwb sgt pstu tension bwat2 hepi...g karok segale...haha..
    gurau2...razi la wey...result msti gmpak punyer...hehe..

    ReplyDelete
  4. keuhahaha sronok gak bace leadja punye blog,,,mcm tau je penghinaan tu utk sape.
    ayat camtu besa lah,pasal xnak over react sgt,al maklum lah result xkuar lg.mane la tau kang ckp senag tup tup kuar result mcm hampeh,,,da termalu kat situ.mane nk sorok muke,sorok kat jamban kang berbau harum.hohoh leadja fighting!!! byk lagi sem menanti,,,jgn putus asa.hidup ni kan mcm roda.arini kt di bwh esok lusa mungkin kt di atas pula...yg penting usaha.rezeki Allah ade di mane2.leadja sarangheo,,,satt

    ReplyDelete
  5. xder la...satt
    satt x knal la orgnyer sape...hehe
    xpe2..nsihat satt akn lija pegang...hoho..

    ReplyDelete
  6. jangan hina orang , dosaaaaaaaa , masuk melakaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. bkn hina la...
    geram je..
    tp x carot pon...hhmmm sbb kawan...

    ReplyDelete