Thursday, May 17, 2012

BIAS

 WARNING: THIS ENTRY TOTALLY MAKE YOU FEEL EEUUUWWWW
tapi biarla~
lalalalalala

ASSALAMUALAIKUM
hari ni nk ckp pasal bias!
only bias!
sila tgk gmba ni


ha
nmpak x?
x nmpak en?
ni bg nmpak


nampaaaakkk x sekarang?
siwon peyok sape tu?
zzzzzzz
jelesnyer
her name shila 
=(
wuuuuuu~

ini twitter shila
sape nk kenal silakan
kbai
zzzzzz


footnote:
siwon is my only bias
only kat sini maksudnyer dlm super junior dan seluruh korea tu dia jeeeee bias lija
tsk tsk tsk
walaupon sekarang big bang tgh kluar album baru
dan lija sepatotnyer kna beri attention lbey kat big bang
dan lg satunyer sbb big bang nk dtg malaysia tahun ini
lija tetap amik big bang sbg second priority
zzzzz zzzzzzz and zzzzzzzz!

mood 1: xder mood 
mood 2: nk tuka bias
mood 3 blom lg
=P

Tuesday, May 8, 2012

Demam Ipad~

Hmmmm
Thinking of Ipad~


tapi
tak nak mengharap,,
ader rezeki ader la
takder rezeki takde la
hehe 
fifty fifty~

Friday, April 27, 2012

Kenduri Kahwin

pak pak pak gebung gebung gebung

Assalamualaikum~
masok hari ni dh nak seminggu midterm break
dan dlm seminggu ni la aku dok umah memanjang
satu jemputan kahwin pon aku x dapat~
pelik la,,, xder ke orng nak kahwin time2 aku tgh cuti ni?
hmm mybe uni aku je yg cuti ko0o0wt~
whatever la
teringin gak nak mkn nasi minyak,,,

phtu pkai baju kurung lawa2,,tudung cntik2,,pin sane pin sini,,lilit sane lilit sini~
slalo0 g kuliah pkai tdung cincai je,,pkai satu pin kt muke je cukup sudah,,
x yah nk cntik2 sgt,,g kelas je pon,,

smbil tu ley usha2 mane yg patot dlm crowded2 tu~ =p


alamak
cakap pasal kenduri ni lau tgh musim panas2 cmni sedap lau dpt cendol ais
mmm~
ok 
lain dh ni,,,
=p

oh lupe nk ckp 
sblum cuti midterm tu lija packing brng
bawak dua tiga helai baju kurung
gigih berat beg
dgn harapan byk kenduri kahwin
satuuu pon xder
last2 baju tu tinggal je dlm beg x kluar2
hahahaha hahaha n ha
k la tu je nk ngomel
hehe
babai~

P/S: untungla sape pegi kenduri cuti2 ni =)

sape wat kenduri 
sila jemput saye
demi tidak membazirkan baju kurung 
sekian
peace  ><