Friday, April 27, 2012

Kenduri Kahwin

pak pak pak gebung gebung gebung

Assalamualaikum~
masok hari ni dh nak seminggu midterm break
dan dlm seminggu ni la aku dok umah memanjang
satu jemputan kahwin pon aku x dapat~
pelik la,,, xder ke orng nak kahwin time2 aku tgh cuti ni?
hmm mybe uni aku je yg cuti ko0o0wt~
whatever la
teringin gak nak mkn nasi minyak,,,

phtu pkai baju kurung lawa2,,tudung cntik2,,pin sane pin sini,,lilit sane lilit sini~
slalo0 g kuliah pkai tdung cincai je,,pkai satu pin kt muke je cukup sudah,,
x yah nk cntik2 sgt,,g kelas je pon,,

smbil tu ley usha2 mane yg patot dlm crowded2 tu~ =p


alamak
cakap pasal kenduri ni lau tgh musim panas2 cmni sedap lau dpt cendol ais
mmm~
ok 
lain dh ni,,,
=p

oh lupe nk ckp 
sblum cuti midterm tu lija packing brng
bawak dua tiga helai baju kurung
gigih berat beg
dgn harapan byk kenduri kahwin
satuuu pon xder
last2 baju tu tinggal je dlm beg x kluar2
hahahaha hahaha n ha
k la tu je nk ngomel
hehe
babai~

P/S: untungla sape pegi kenduri cuti2 ni =)

sape wat kenduri 
sila jemput saye
demi tidak membazirkan baju kurung 
sekian
peace  ><


10 comments:

  1. tengok post awak teringat petang tadi baru jek makan nasi beriani... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah untungla g kenduri~
      terliur tau x
      hahahaa

      Delete
  2. Pandai ambek angle photo tu bagi nampak konon2 ko ambek nasi sikit la.. hihihi

    Ku x percaya ko makan nasi seciput tu ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu gmbar google je tu,,,gmba orng
      lau ikot yg betol punyer lg sikit dr tu
      hahahaha

      Delete
  3. Mana komen aku tadi blom moderate lagi ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. finally lija update gk blog..haaha..lme tggu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,,,busy,,,xpe lepas ni berhasrat nk rajin update,,ader free time sila la bace,,huuuuuuu~

      Delete