Saturday, January 19, 2013

Research Methodolololology

assalamualaikum

lusa paper last
paper research methodology
x tau nk kate ape
paper paling susah ke
paling senang ke
paling mencabar ke
paling x paham ke
paling x belaja ke
paling x masok kelas ke

sigh!

abende yg bace pon x pham
mcm mane nk amik master ntah
master kna wat research~

mungkin kna keje dulu
atau mungkin kene amik lecturer yg muda sikit
atau mungkin kna amik master tp x yah buat research mungkin
atau mungkin kna tgk Vampires Diaries dulu
atau mungkin
PANG!

bye <3

p/s: mungkin lpas ni bile hbis exam and start praktikal akn aktif blogging
      atau mungkin..........SHIT! dh x reti blogging hehehehe k bai

assalamualaikum and goodnight UTC

hmmm,,, nmpak x kat situ,,,aku study utc,,tkot x korng,,,, huh padehal bru bpe kerat chapter

4 comments:

  1. hoi gile. kau mesti terror kan. sje nak saiko aku. nyampahssssssssss

    ReplyDelete
  2. aku bce lmbap weyh,, mcm kura2,,, farah tu yg ko kna risaukan,,, satu hari 8 chapter ape kes???

    ReplyDelete
  3. kes nak kena lempang dgn aku ke ape tu

    ReplyDelete
  4. kau x kan mampu lempang dier bang
    lau x kau x kan boleh tgk vampires diaries dah
    hahaha

    ReplyDelete