Monday, May 27, 2013

KARNIVAL KERJAYA

Assalamualaikum

Hai semua

Last few weeks lija ader conduct interview for Karnival Kerjaya di MSU.

Sebenarnya xder la mcm bebetul interview pun, just collect resume from students and ask few question,,

Masuk2 je MSU kejutan budaya kejap,,,
students MSU berbeza sgt dgn student UiTM,, berbeza gile,,,
tp still kite x ley la nk compare kan sgt en,,,
 just nk ckp yg perbezaan dier sgt jauh la,,

berbeza!!!!
haaa puas hati aku dpt sebut,,,
walaupun xley nk sebut ape perbezaan tu,,, hohoho
sbb nnti akan sentap byk pihak plak,,


ye la kite nk blogging ni pun kna pndai2,,
jgn sedap ckp je nnti timbul perkara yg x diingini lain plak jadinya,,,
baru2 ni ader 2 3 blogger yg kna tngkap sbb tulis isu2 sensitif.
Jujur cakap, aku x kesian pun kt dorng, padan muke, sape suruh mandai2 tulis bebenda cmtu hina orng sana sini,, hina depan2 berani?
 Hehehe,, hina raja depan2, hina menteri depan2 berani?

So kt MSU lija bukak booth for Honda,,,
mase first2 tu excited,, tp lame2 boring ckit,, xder ape nk buat so tngkap gmba sensorng,,

 haha gile






Kt MSU ader foreigner,, tu yg best
Sempat juga interview student management ni, from Phillipines
Overall sume nyer best,, bngunan MSU pun cantik, besar, bersih…
Service dari student MSU yg arrange kn event ni pun ok,,,
Siap dapt souvenir lg sebb participate event Career Fair dorang…



So peace for UiTM and MSU
setiap tmpt lain budaya, kena terima, kena adapt, kena pandai bawa diri, jgn senang terpengaruh
motip? Haha

p/s: berpeluh jugak ckp English dgn student Phillipines tu
        =p

No comments:

Post a Comment