Sunday, July 28, 2013

HAPPY

assalamualaikum

hari ni rase mcm hepi
tak tau sebab ape hepi
duduk saje2 pun hepi


heeeppiiiii
heeppiii smpai ke telingaa
=)

p/s: nk sebarkan positif ion kt semua orang
      heeeee

Wednesday, July 24, 2013

Poppy Collection (Thepoplook)

Hai semua

Sape sini peminat tegar online shopping?
hehe
sejak dua menjak ni asyik leka dok tengok2 baju-baju online
seronok online shopping ni
pantang ader je baju cantik sikit, order, then esok smpai
fuh senang
dunia di hujung jari
tapi lame2 poket pun boley kering
haha

Nak kongsi koleksi Thepoplook yang saya beli
dlm seminggu lebih je saya dh habeskan RM700++
untuk beli baju2 Thepoplook SAHAJA
tsk tsk tsk
tp sekarang dh stop
sebab dh pokai
lau x pokai ,, xder la sedar diri mcm sekarang
heee

ini x semua gmbar ni
ader lg 5 helai yg belum smpai
hoho

dari kanan:
ola champagne and berry, haley teal, mustard, navy and berry, penny tall polka, penny plain green
beth teal navy, penny floral, penny limited, penny plain navy, penny pink, and tamara pink

heeee banyak x banyak x
banyak kaaaaaannnnn
yg belum smpai ader penny yellow zigzag, texmex, beth navy brown, maxi dress
penny grape ngan byk lg la lupe dh
nanti lau dh bosan pakai saya nk LET GO

yg best nyer pakai Thepoplook ni boley feeling2 princess
serius best, design lawa, material comfy bla bla bla

lau ader sape2 yg nk some of this dress
sila tinggalkan link fb anda atau pape yg boley di contact
kot2 la lau saya nk let go

ok la itu je 
bye semua

p/s: hari ni hepi sebab borak2 pasal thepoplook,,, perempuan mmg suke borak2 pasal shopping,,, senyum smpai ke telinga =)
25/7/2013