Tuesday, September 3, 2013

PENNY THEPOPLOOK

Assalamualaikum semua

Tadi ader sorng kawan ni
Kenal kt blog ni juga
Nk beli penny TPL dari saya
Tp penny tu dia dh ader
So dia tolong jualkan je la penny2 saya

Ada:
1. Penny Floral Pink
2. Penny Zag Dots Yellow
3. Penny Polka combo with Maxi Dress
4. Tamara Dress

Then ,dia iklankan kt TPL Big Fan Page
Pergh! Laju je orang book
Dalam berape minit je dh sold
hehehe
So dikesempatan ini nk ucap terima kasih kepada empunya badan
Thanks ;)
Nanti lau ader hot item dari TPL saya offer kt awak laju2


p/s: thanks banyak2 weee,,siapa yg minat THEPOPLOOK sila join page ni,,, seronok,,
      dpt bju murah2, dpt ramai kawan, dpt hot item dan mcm2 lg la
       selamat bershopping~






JOBSTREET

Assalamualaikum semua

Hari ni Jobstreet ader 3 jobs yg betol2 match sgt la dgn ape yg haku cari
Tp knape x boleh apply?????
Apesal?
Ape masalah?

Jobstreet~ jgn maen giler weyh
Dh lame sgt dh aku rest lpas habes degree ni
Hadoy
Dah beribu kali refresh
=(
Tapi still x ley tekan button tu


p/s: kenape yeeeeee????