Tuesday, September 3, 2013

PENNY THEPOPLOOK

Assalamualaikum semua

Tadi ader sorng kawan ni
Kenal kt blog ni juga
Nk beli penny TPL dari saya
Tp penny tu dia dh ader
So dia tolong jualkan je la penny2 saya

Ada:
1. Penny Floral Pink
2. Penny Zag Dots Yellow
3. Penny Polka combo with Maxi Dress
4. Tamara Dress

Then ,dia iklankan kt TPL Big Fan Page
Pergh! Laju je orang book
Dalam berape minit je dh sold
hehehe
So dikesempatan ini nk ucap terima kasih kepada empunya badan
Thanks ;)
Nanti lau ader hot item dari TPL saya offer kt awak laju2


p/s: thanks banyak2 weee,,siapa yg minat THEPOPLOOK sila join page ni,,, seronok,,
      dpt bju murah2, dpt ramai kawan, dpt hot item dan mcm2 lg la
       selamat bershopping~






JOBSTREET

Assalamualaikum semua

Hari ni Jobstreet ader 3 jobs yg betol2 match sgt la dgn ape yg haku cari
Tp knape x boleh apply?????
Apesal?
Ape masalah?

Jobstreet~ jgn maen giler weyh
Dh lame sgt dh aku rest lpas habes degree ni
Hadoy
Dah beribu kali refresh
=(
Tapi still x ley tekan button tu


p/s: kenape yeeeeee????

Tuesday, August 27, 2013

Candy Crush

Assalamualaikum semua


Sape sini main Candy Crush?
Ni aku main tadi
Giler happy dpt bola bola api gule2
terus print screen
hehe

Bile dapat satu bebola candy tu pun dh hepi giler 
inikan pulak dpt 3 bebola sekali gus
woho0o00o
puaaassss
tp sayang nk letupkan
=P

Main candy crush ni lain sikit dari game yg lain
Main ni bagi aku ikut luck jugak
x semestinyer level dh 100++ lebih means terror
ikut mood game ni sebenarnyer nk bg kite lepas ke x level tu
haha boley x?
boley sgt~
kadang2 satu2 level tu boley smpai maen berminggu minggu x lepas jugak
smpai naek bosan

p/s: currently at level 75... =)

sape sini dh habiskan level?
terbaek lah!

Syaitan!

Assalamualaikum semua

Bersama kita sekali lagi di sesi tazkirah malam ghaye ngkau 
hehe

Hari ni nak berkongsi cerita mengenai Syaitan 
atau nama lainnya Devil of Lucifer
nama melayu devil of lucifer ni adalah Iblis Laknatullah
tsk tsk tsk

Apesal aku google gmbar syaitan keluar gmbar Barisan Nasional yg banyak?
aku tampar kang haha 


Syaitan seperti kita manusia juga
Makan, minum, beranak pinak
Dikatakan syaitan mempunyai 5 ekor anak (referring to Zaid bin Mujahid)
Ada juga yang kata 7 dan 9
Setiap anak ader tugas mereka yg berbeza2

Point entry kali ni nk cerita pasal salah sekor anak syaitan yang bernama Dasim
Syaitan Dasim
tsk tsk tsk
kepada ayah ibu sila jgn namakan anak nama ni

Dasim
Tugasnya adalah menyebarkan sifat emosi yang keterlaluan, mudah marah, dan permusuhan dalam rumahtangga mahupun dalam sesebuah kekeluargaan,, 
termasuk anak

Dasim duduk di atas pintu rumah
Jika kita masuk ke rumah tanpa bagi salam syaitan ini akan ikut masuk sekali
Thats why kadang2 kita senang rase nk marah, tak puas hati ngan adik beradik ke, parents ke
nak mengamuk and what not
 =(
Jadi setiap kali melangkah masuk ke rumah berilah salam

itu sahaja untuk malam ini
wasalam

p/s: nama2 anak syaitan yg lain yg kita harus jauhi antaranya ialah Tsabr, A'war, Miswath, Zaknabur, Khanzab, dan Walhan

meses kepada Shinee: ha kau buat la lgi lagu nama Lucifer, kompem haku x dengar dh pas ni,, take note juge Lee Soo Man ahjussi ye 
=p

Wednesday, August 21, 2013

THEPOPLOOK BETH AND OLA TO LET GO

salam semua

hot item to let go!
beth brown/navy to let go
combo with ola colour champagne

BETH BROWN NAVY SIZE M

OLA COLOUR CHAMPAGNE SIZE M

beth is preloved, ola is new and still attached with poplook tag
=)

combo only tau
jual murah2 je
RM126 include postage

if interested, kindly contact me at:
cuma tekan link di atas
=)

item
SOLD
30/8/2013

p/s: mari bercantik-cantik bersama poplook <3


Monday, August 12, 2013

Hasrat Tak Kesampaian

Assalamualaikum semua

Trick Art Museum, I-City Shah Alam
Teringin nak pergi


Kawan2 jom laaaa
=(
Maen tangkap2 gambar
Dari hari tu lagi nak pergi x kesampaian

Ader orng nk layan ke sedih aku ni?
hahaha

p/s: lepas pergi trick art museum ni boleh la singgah Abang Burn
       dah dekat dh tu  =P


Sunday, July 28, 2013

HAPPY

assalamualaikum

hari ni rase mcm hepi
tak tau sebab ape hepi
duduk saje2 pun hepi


heeeppiiiii
heeppiii smpai ke telingaa
=)

p/s: nk sebarkan positif ion kt semua orang
      heeeee