Wednesday, July 24, 2013

Poppy Collection (Thepoplook)

Hai semua

Sape sini peminat tegar online shopping?
hehe
sejak dua menjak ni asyik leka dok tengok2 baju-baju online
seronok online shopping ni
pantang ader je baju cantik sikit, order, then esok smpai
fuh senang
dunia di hujung jari
tapi lame2 poket pun boley kering
haha

Nak kongsi koleksi Thepoplook yang saya beli
dlm seminggu lebih je saya dh habeskan RM700++
untuk beli baju2 Thepoplook SAHAJA
tsk tsk tsk
tp sekarang dh stop
sebab dh pokai
lau x pokai ,, xder la sedar diri mcm sekarang
heee

ini x semua gmbar ni
ader lg 5 helai yg belum smpai
hoho

dari kanan:
ola champagne and berry, haley teal, mustard, navy and berry, penny tall polka, penny plain green
beth teal navy, penny floral, penny limited, penny plain navy, penny pink, and tamara pink

heeee banyak x banyak x
banyak kaaaaaannnnn
yg belum smpai ader penny yellow zigzag, texmex, beth navy brown, maxi dress
penny grape ngan byk lg la lupe dh
nanti lau dh bosan pakai saya nk LET GO

yg best nyer pakai Thepoplook ni boley feeling2 princess
serius best, design lawa, material comfy bla bla bla

lau ader sape2 yg nk some of this dress
sila tinggalkan link fb anda atau pape yg boley di contact
kot2 la lau saya nk let go

ok la itu je 
bye semua

p/s: hari ni hepi sebab borak2 pasal thepoplook,,, perempuan mmg suke borak2 pasal shopping,,, senyum smpai ke telinga =)
25/7/2013

21 comments:

  1. salam. kalau nak letgo penny saiz L roger kita. hehe liyanasopian@gmail.com

    ReplyDelete
  2. ok noted
    kat sini semua either S or M
    tp xpe lau ader nnti saya queue untuk awak
    =)
    tp bkn sekarang tau,,bile saya rase nk letgo nnti,,, <3 tq

    ReplyDelete
  3. penny pink, penny green, tamara pink, any penny S/M ;) hehe muazmz94@gmail.com

    ReplyDelete
  4. penny pink, penny green, tamara pink, any penny S/M ;) hehe muazmz94@gmail.com

    ReplyDelete
  5. penny pink, tamara pink , any penny S/M ;) muazmz94@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Salam.kalo ade nk letgo beth dwicolor @ 1 volor inform yeee...liza3220@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, awak,beth ader,,, navy choc beth
      saya dh email awak,,
      please check your email ye =)

      Delete
  7. bnyak nye Lija!org bru duk usha2 nk soping2 ni kt
    arlene.my hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mane lau kite nk tag kt blog ea?
      tau x

      Delete
  8. @mira .. ouh arlene,, lija jarang sikit beli kt situ,,
    cntik ke baju2 kt arlene?
    cube tgk thepoplook.. byk baju2 muslimah ,,
    cntiik2 plak,, heee

    ReplyDelete
  9. salam sis..kalau nak let go haley berry or kaler laen saya nak..tenkiu :)
    yumi_white89@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. salam sis..kalau nk letgo haley berry or other colours saya nk..tenkiu :)
    yumi_white89@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. salam sis..kalau nak let go haley berry or kaler laen saya nak..tenkiu :)
    yumi_white89@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. penny LE xder,, yg ader tinggal:
      1. penny polka zag dots yellow size M
      2. penny floral pink size M
      3. beth navy choc size M

      Delete
  13. Haley ade lagi x awak? Beth? Sms 0126735890 :)

    ReplyDelete
  14. haley ada lg? 0139719621

    ReplyDelete